Egyedi mobil flotta előfizetés - Gyakran Ismételt Kérdések

 

Kell fizessek havi tagsági díjat / vagy belépési díjat nektek az egyedi előfizetés használatáért?

Nem kérünk a tagságért semmilyen havi / csatlakozási tagdíjat.

Ki lesz az előfizetője a hívószámomnak? Én maradok, vagy átkerül más nevére?

Ebben a  flottában teljesen biztonságban van a hívószámod. Minden szám a tulajdonosáé marad. Azaz Te maradsz 100%-os tulajdonosa a hívószámnak, Te rendelkezel felette.

Kinek fizetem az előfizetésről a számlát?

A szolgáltatótól kapsz havonta számlát, és a megszokott módon tudod rendezni azt. (átutalás, csekk, készpénz, csoportos beszedés, stb.)

Megtarthatom a számom?

Igen, megtarthatod a számod.

Mennyi ideig biztosított ez a kedvezmény?

2023 végéig biztosan Te is élvezheted az egyedi csomagokat. És a keretszerződés lejáratakor újratárgyaljuk a díjakat. Mi mindig arra törekedtünk eddig sikerrel, hogy folyamatos bővülés mellett minden tárgyaláskor tovább csökkentsük a tarifákat.

Van hűségidő?

Igen egy év hűségidő van (készülék vásárlás esetén kettő). Ezen időszak alatt biztosított a kedvezményes szolgáltatás. Ha időközben sikerül jobb konstrukciót elérni, azt természetesen megpróbáljuk érvényesíteni a meglévő számokra is.

Hogyan tudom a kedvezményt megkapni?

A csatlakozási űrlap kitöltése után küldönk Neked egy igazolást emailben, amivel a szolgáltató bármelyik üzletében / vagy online meg tudod kötni a tarifacsomagot.

Tudok részletre vásárolni készüléketi?

Természetesen igen. Fontos, hogy ne legyen semelyik szolgáltatónál lejárt számlád, vagy tartozásod.

Fekete listásként is igényelhetem a tarifát?

Sajnos, ha van bármelyik szolgáltatónál tartozásod, akkor nem fog szerződni Veled a szolgáltató. Ilyenkor mindig azt javaslom, hogy megéri megpróbálni rendezni a tartozást. Akár úgy, hogy részletfizetési megállapodást kötsz a szolgáltatóval a tartozásról. Amíg rajta vagy a tartozók listáján nem fogsz tudni sehol jó tarifát kötni sajnos.

Miben másabb ez az előfizetés, mintha publikus csomagban lennék?

Semmiben, pusztán kevesebbet fizetsz, mint egy publikus csomagban. Ugyanúgy Te kötsz szerződést a szolgáltatóval, ugyanúgy Te kapod a számlát, ugyanúgy Tied a hívószám, ugyanúgy Te kezedben van minden beállítási lehetőség. Mi az egyedi díjszabású tarifacsomag lehetőségét biztosítjuk.